Търсите роло щори?

Щори – роло

Предлагаме качествени роло щори в 8 основни модела: роло щори без водачи, роло щори с водачи Фантазия, роло щори модел Дио Вижън, щори Ден и Нощ модел Импресия, както и роло щори за покривни прозорци Velux – вътрешни текстилни ролетни щори и затъмнителни текстилни ролетни щори. За всеки от моделите роло щори разполатаме с богат асортимент от цветове и десени. Роло щорите комбинират класиката и съвременната визия на Вашия дом и офис.

Роло щорите се изработват от голямо разнообразие от прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни и затъмнителни платове и десени и задоволяват напълно потребностите Ви от красота, дискретност и светлинен контрол. Този тип щори са винаги практични и универсални, притежават изчистен дизайн, допълващ стила на интериора. 

Материалите за роло щорите са 100 % полиестер, полиестер и PVC или фибростъкло, внос от европейските лидери в тексилната индустрия. Те са с различна степен на пропускливост, абсорбция и отразяване на слънчевата светлина и топлина.

Платовете са антистатични и лесни за почистване. Изключително лесен е механизъмът им за управление. Алуминиевите и пластмасови елементи, които са част от роло щорите, се предлагат в бял и в кафяв цвят, а при някои от моделите и в инокс.

Роло щорите се почистват през дълъг период от време, с мокра гъба и течен сапун на място, без да се свалят.

Роло щори без водачи

Роло щорите без водачи се монтират на дограмата, стената или тавана и се спускат или вдигат до желаната височина чрез декоративен синджир.

За размер 60/150 см цени започващи от 38 лв.

Роло щори с водачи модел Фантазия

Роло щорите с водачи модел Фантазия се монтират на дограмата, по-плътно до стъклото. Щорите Фантазия притежават кутия и водачи, изработени от алуминий. Движението на роло щорите зад водачите дава възможност за по-голямо затъмнение. Управляват се с декоративен синджир.

За размер 60/150 см цени започващи от 75 лв.

Роло щора модел Дуо Вижън

Роло щората модел Дуо Вижън съчетава практичността на роло щората и класическия стил на римските щори.

Щори Ден и Нощ модел Импресия

Щорите Ден и Нощ Импресия са иновативен продукт от типа текстилно роло Ден и Нощ. Предлагаме щорите Ден и Нощ в  голяма палитра от висококачествени испански платове в  разнообразие от цветове: стандартни, дървесни, дизайнерски и blackout. Дизайнът на щорите Ден и Нощ е еталон за елегантност и интериорна изисканост. При модела Импресия текстилът образува нежни ленти, които се препокриват, като се дава възможност за гъвкавост при регулацията на слънчевата светлина.

За размер 60/150 см цени започващи от 58 лв. (без водачи)

Вътрешни ролетни щори за покривни прозорци Velux

Вътрешна ролетна щора Velux

Вътрешните текстилни ролетни щори Velux придават елегантност и стилна завършеност на Вашите покривни прозорци Velux.

Затъмнителна ролетна щора Velux

Затъмнителните ролетни щори Velux осигуряват комфорта на пълно затъмнение на Вашите помещения.

Предлагаме качествени щори за Вашия дом  офис в богато разнообразие от модели и цветове. Гамата ни включва вътрешни текстилни и алуминиеви щори, външни ролетни и ламелни щори, както и електрически щори.

  • Хоризонтални венециански щори
  • Вертикални персийски щори
  • Роло щори
  • Плисе щори
  • Римски щори
  • Щори Японска стена
  • Дървени щори – изо дърво
  • Щори – Бамбукови
  • Външни ролетни щори
  • Външни ламелни щори

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com