Търсите роло щори?

Щори – роло

Предлагаме качествени роло щори в 8 основни модела: роло щори без водачи, роло щори с водачи Фантазия, роло щори модел Дио Вижън, щори Ден и Нощ модел Импресия, както и роло щори за покривни прозорци Velux – вътрешни текстилни ролетни щори и затъмнителни текстилни ролетни щори. За всеки от моделите роло щори разполатаме с богат асортимент от цветове и десени. Роло щорите комбинират класиката и съвременната визия на Вашия дом и офис.

Роло щорите се изработват от голямо разнообразие от прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни и затъмнителни платове и десени и задоволяват напълно потребностите Ви от красота, дискретност и светлинен контрол. Този тип щори са винаги практични и универсални, притежават изчистен дизайн, допълващ стила на интериора. 

Материалите за роло щорите са 100 % полиестер, полиестер и PVC или фибростъкло, внос от европейските лидери в тексилната индустрия. Те са с различна степен на пропускливост, абсорбция и отразяване на слънчевата светлина и топлина.

Платовете са антистатични и лесни за почистване. Изключително лесен е механизъмът им за управление. Алуминиевите и пластмасови елементи, които са част от роло щорите, се предлагат в бял и в кафяв цвят, а при някои от моделите и в инокс.

Роло щорите се почистват през дълъг период от време, с мокра гъба и течен сапун на място, без да се свалят.

Роло щори без водачи

Роло щорите без водачи се монтират на дограмата, стената или тавана и се спускат или вдигат до желаната височина чрез декоративен синджир.

Роло щори с водачи модел Фантазия

Роло щорите с водачи модел Фантазия се монтират на дограмата, по-плътно до стъклото. Щорите Фантазия притежават кутия и водачи, изработени от алуминий. Движението на роло щорите зад водачите дава възможност за по-голямо затъмнение. Управляват се с декоративен синджир.

Роло щора модел Дуо Вижън

Роло щората модел Дуо Вижън съчетава практичността на роло щората и класическия стил на римските щори.

Щори Ден и Нощ модел Импресия

Щорите Ден и Нощ Импресия са иновативен продукт от типа текстилно роло Ден и Нощ. Предлагаме щорите Ден и Нощ в  голяма палитра от висококачествени испански платове в  разнообразие от цветове: стандартни, дървесни, дизайнерски и blackout. Дизайнът на щорите Ден и Нощ е еталон за елегантност и интериорна изисканост. При модела Импресия текстилът образува нежни ленти, които се препокриват, като се дава възможност за гъвкавост при регулацията на слънчевата светлина.

Вътрешни ролетни щори за покривни прозорци Velux

Вътрешна ролетна щора Velux

Вътрешните текстилни ролетни щори Velux придават елегантност и стилна завършеност на Вашите покривни прозорци Velux.

Затъмнителна ролетна щора Velux

Затъмнителните ролетни щори Velux осигуряват комфорта на пълно затъмнение на Вашите помещения.

Предлагаме качествени щори за Вашия дом  офис в богато разнообразие от модели и цветове. Гамата ни включва вътрешни текстилни и алуминиеви щори, външни ролетни и ламелни щори, както и електрически щори.

  • Хоризонтални венециански щори
  • Вертикални персийски щори
  • Роло щори
  • Плисе щори
  • Римски щори
  • Щори Японска стена
  • Дървени щори – изо дърво
  • Щори – Бамбукови
  • Външни ролетни щори
  • Външни ламелни щори

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com