Търсите сенник?

Сенник чупещо рамо модел Моноблок

Предлагаме устойчиви сенници Чупещо рамо модел Моноблок, които се изпълняват с богато разнообразие от качествени акрилни платове. Сенниците Чупещо рамо се изработват по размери на клиента и имат възможност за автоматизация.

Сенник Чупещо рамо модел Моноблок

Спецификата на сенника Чупещо рамо модел Моноблок се състои в окачване на изделието чрез допълнителна преходна греда и разделени конзоли – отделно за раменете и и отделно за вала с навития плат.

Сенникът Моноблок се препоръчва при анкериране на произволни места по таванните или стенните конструкции, както и при така разпространените в днешно време фасадни изолации. Използването на електромотори, дистанционни управления, датчици за вятър и слънце е по-удачно при този вид сенник.

Максимални размери: ширина до 700 cм и издаденост до 350 см.

 

Сенници

Изработваме високачествени сенници за Вашата тереса и дворно пространство. Асортиментът ни включва балконски сенник, сенник падащо рамо, сенник чупещо рамо модели Лоджия и Моноблок, сенник кошница модел Маркиза, сенници тип касетина и широкоплощни сенници. Предлагаме многообразие от цветове и десени на текстила на сенниците, както и възможност за автоматизация. Гамата ни се допълва от сенници за покривни прозорци Velux.

  • Балконски сенник
  • Сенник Падащо рамо
  • Сенник Кошница модел Маркиза
  • Сенник Чупещо рамо модел Лоджия
  • Сенник Чупещо рамо модел Моноблок

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com