Търсите сенник?

Сенници

Изработваме висококачествени сенници за Вашата тереса и дворно пространство. Асортиментът ни включва балконски сенник, сенник падащо рамо, сенник чупещо рамо модели Лоджия и Моноблок, сенник кошница модел Маркиза, сенници тип касетина и широкоплощни сенници. Предлагаме многообразие от цветове и десени на текстила на сенниците, както и възможност за автоматизация. Гамата ни се допълва от сенници за покривни прозорци Velux.

Сенниците осигуряват комфорт в горещите летни дни, като Ви защитават от вредните слънчеви лъчи.

Сенниците придават на Вашата тераса или любимо място от дворното Ви пространство нов функционален облик, допълват ги с повече красота и уют.Някои видове сенници предпазват и от дъжд. Сенниците са неразделна част от фасадите на заведения и магазини.

Конструкцията на сенниците е изработена от алуминиеви профили и детайли с прахово електростатично боядисване. Управлението най-често е ръчно с манивела. При  някои сенници има възможност за  електрозадвижване с дистанционно управление или  с  бутон. Прилагат се датчици за вятър и слънцегреене. Платовете са от акрилни, полиестерни тъкани с водоплътни и PVC  промазки на водещи призводители на текстил за сенници: Sattle, Das и Para.

Балконски сенник

&nbsp

Сенник Падащо Рамо

&nbsp

Сенник кошница модел Маркиза

Сенник Чупещо Рамо модел Лоджия

Сенник Чупещо Рамо модел Моноблок

Акрилни платове за сенници

За Вашия стилен и елегантен екстериор предлагаме голямо разнообразие от високачествени акрилни платове за сенници, производство на европейските лидери Para, Sattler и Das. Разполагаме с изискани класически и нестандартни дизайнерски дизайни, както и със самопочистващи се платове.

Сенници Velux

Сенниците Velux осигуряват ефективна топлинна защита за вашия дом като високотехнологичната мрежовидна материя, от която са изработени Ви позволява да се наслаждавате на гледката навън.

Нова колекция акрилни платове Sattler Classic

Новата колекция акрилни платове за сенници на австрийския маркет лидер Sattler Ви гарантира уникално съчетание от класически дизайн, модерен стил и изтънчен вкус.

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com