Търсите ролетна врата?

Ролетни гаражни врати

Изработваме надеждни ролетни гаражни врати по размери на клиента с ширина до 5 м. Предлагаме ролетните гаражни врати в 3 основни цвята: бял, кафяв и златен дъб като съществува възможност и за боядисване в други цветове по каталога на RAL. Задвижването на ролетните гаражни врати е с френски мотори Somfy с електрически бутон или с дистанционно в комбинация с манивела.

Ролетните гаражни врати с топлоизолация са сред най-търсените на пазара продукти, притежаващи компактност и добра шумоизолация и топлоизолация.

Ролетните гаражни врати са многофункционални, тъй като отговарят на изискванията на съвременните гаражи за бързо, надеждно и безшумно отваряне и затваряне.

Ролетните гаражни врати се произвеждат от уякчена алуминиева ламела 77х19 мм запълнена с полиуретан. Материалите, от които се изработват ролетните гаражни врати са с дълъг живот – повече от 10 години, а гаранционният срок на монтажа е 1 година.

Конструкцията на ролетните гаражни врати осигурява лесен достъп до вградения електродвигател, което гарантира добро сервизно обслужване.

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com