Търсите корнизи?

Корнизи

Предлагаме богата гама от елегантни корнизи за дома и офиса: дървени корнизи, немски PVC корнизи, немски метални корнизи и метални корнизи с електрическо задвижване. Корнизите се изпълняват по размери на клиента в голямо многообразие от цветове и материали. Разполагаме с модели корнизи със стенен и таванен монтаж в зависимост от Вашите предпочитания.

Дървени корнизи

Предлагаме дървени корнизи по поръчка на клиента по избран от него размер. Продуктите ни се произвеждат от био материал бук от български занаятчии по автентична дизайнерска технология  и се предлагат боядисани с байц в 7 цвята: светъл орех, тъмен орех, светъл бук, меден дъб, череша, махагон и лагуна. Дървените корнизи биват единични с диаметър 28 мм и двойни с допълнителна метална пръчка с халки. Дървените корнизи придават уют и топлина на домашната атмосфера или офиса и са изискани и екологични.

Единични – 25 лв. кв.м.
Двойни – 30 лв. кв.м.

Немски PVC корнизи

Разполагаме и с немски PVC корнизи, които се предлагат в два варианта: с дървен пълнеж и кухи – без пълнеж. Налични са размери от 120 см до 350 см, както и дължини от 600 см. При немските РVС корнизи има възможност за свързване на два корниза под прав или различен от правия ъгъл. Използването на бленда /чело/ придава завършеност на корниза.

Единичен – 1,2 м. – 10 лв.
Двоен – 1,2 м – 11 лв.
Троен – 1,2 м – 13 лв.

Немски метални корнизи

Предлагаме и различни видове метални немски корнизи от стомана или алуминий, единични и двойни, за стенен или таванен монтаж, както и алуминиеви шини с два или три канала.

Метален корниз с автоматично задвижване

Гамата ни от корнизи включва и единичен метален корниз – релса с автоматично задвижване чрез френски мотор SOMFY.

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com