Търсите корнизи?

Корнизи

Предлагаме богата гама от елегантни корнизи за дома и офиса: дървени корнизи, немски PVC корнизи, немски метални корнизи и метални корнизи с електрическо задвижване. Корнизите се изпълняват по размери на клиента в голямо многообразие от цветове и материали. Разполагаме с модели корнизи със стенен и таванен монтаж в зависимост от Вашите предпочитания.

Дървени корнизи

Изработваме дървени корнизи от масивно дърво /бук, орех, ясен и череша/ по поръчка на клиента по избран от него размер. Дървените корнизи от бук могат да се боядисват с байц в 5 цвята както и с лазурен лак или бял автоемайллак. Дървените Корнизи биват „единични дебели” с диаметър 28 мм и „единични тънки” с диаметър 20 мм и 15 мм. Възможна е комбинация от два размера дебелини – двойни корнизи /за два вида пердета/. Дървените корнизи придават уют и топлина на домашната атмосфера или офиса и са изискани и екологични.

Немски PVC корнизи

Разполагаме и с немски PVC корнизи, които се предлагат в два варианта: с дървен пълнеж и кухи – без пълнеж. Налични са размери от 120 см до 350 см, както и дължини от 600 см. При немските РVС корнизи има възможност за свързване на два корниза под прав или различен от правия ъгъл. Използването на бленда /чело/ придава завършеност на корниза.

Немски метални корнизи

Предлагаме и различни видове метални немски корнизи от стомана или алуминий, единични и двойни, за стенен или таванен монтаж, както и алуминиеви шини с два или три канала.

Метален корниз с автоматично задвижване

Гамата ни от корнизи включва и единичен метален корниз – релса с автоматично задвижване чрез френски мотор SOMFY.

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

0888464344 и 02/9530237

Работно време

Понеделник-Петък: 10:00 - 18:00
Събота: 10.00 -14.00

Email

office@shtori-sennici.com