Търсите комарник?

Комарници

Предлагаме качествени комарници в 4 основни модела: статични, ролетни и плисе, както и врати комарници с напрегнати панти. Изработват се по размери на клиента и се съобразяват с различните типове дограми. Гамата ни включва и комарници за покривни прозорци Velux.

Комарниците се изработват от висококачествени алуминиеви рамки, обемни профили и мрежи от фибростъкло с тефлоново покритие като нишките им са фиксирани в точките на пресичането за по-голяма здравина. Всички материали за изработка са производство на лидера в областта SITAL (Гърция).

Предлагаме ви висококачествен продукт, устойчив на всякакви атмосферни влияния, който не изисква почти никаква поддръжка и не намалява видимостта през стъклата на дограмата.

Статични комарници

Ролетни комарници

Врата комарник с напрегнати панти

НОВО! Плисе комарници

Комарници Velux

Висококачествените комарници Velux Ви предоставят надеждна защита срещу насекоми. Могат да се комбинират с всички модели щори Velux за по-съвършени преживявяния. Комарниците Velux Ви дават възможност да се насладите на чистия въздух без неканени гости.

Нашата продуктова гама

Проектираме, изработваме, доставяме и монтираме желаните от Вас продукти

Щори

Щорите са изключително практични и надеждни, подходящи за всякакъв тип дограма, затова са и най-често използвания слънцезащитен продукт. Разнообразието от цветове и модели.

Сенници

Сенниците осигуряват комфорт в горещите летни дни, като Ви защитават от вредните слънчеви лъчи. Те придават на Вашата тераса или любимо място от дворн/ото Ви пространство нов функционален облик, допълват ги с повече красота и уют.

Корнизи

Предлагаме голямо разнообразие от корнизи с и без монтаж в зависимост от предпочитанията на клиента.

Ролетни врати

Ролетните гаражни врати с топлоизолация са сред най-търсените на пазара продукти - притежаващи компактност и добра шумоизолация и топлоизолация.

Поликарбонатни навеси

Поликарбонатните навеси са метални конструкции, запълнени с многостенни поликарбонатни плоскости с дебелина от 3 до 40 мм.

Комарници

Комарниците са надеждно и сигурно средство за предотвратявате достъпа на насекоми през отворени врати и прозорци. Те се изработват по дадени размери и се съобразяват с различните типове дограми.

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com