Търсите комарник?

Комарници

Предлагаме качествени комарници в 4 основни модела: статични комарници, ролетни комарници и врата комарник с напрегнати панти. Мрежите против насекоми се изработват по размери на клиента и се съобразяват с различните типове дограми. Гамата ни от комарници включва и мрежи против насекоми за покривни прозорци Velux.

Комарниците са надеждно и сигурно средство за предотвратявате достъпа на насекоми през отворени врати и прозорци.

Мрежите против насекоми се изработват от висококачествени алуминиеви рамки, обемни профили и мрежи от фибростъкло с тефлоново покритие като нишките им са фиксирани в точките на пресичането за по-голяма здравина . Всички материали за изработка са производство на лидера в областта SITAL (Гърция).

Комарниците не изискват почти никаква поддръжка и не намаляват видимостта през стъклата на дограмата. Мрежите против насекоми са висококачествени продукти, устойчиви на всякакви атмосферни влияния.

Статични комарници

 

Ролетни комарници

 

Врата комарник с напрегнати панти

Комарници Velux

Висококачествените комарници Velux Ви предоставят надеждна защита срещу насекоми. Могат да се комбинират с всички модели щори Velux за по-съвършени преживявяния. Комарниците Velux Ви дават възможност да се насладите на чистия въздух без неканени гости.

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com