Геранио Рол Стил

Ние се стремим да задоволим потребностите и на най-взискателния клиент. За нас е предизвикателство да отговорим на всеки вкус. При нас Вашите мечти се сбъдват. Очакваме Ви!

30 години на пазара

Качество, качество и качество

Разработване на нестандартни изпълнения

Въвеждане на технологичните новости

Официален партньор на Velux

Нашата визия

Политиката ни е събрана само в три думи – качество, качество и качество.

Днес ние не сме от най-големите фирми на българския пазар за щори, сенници и корнизи, но мащабите ни и наличието на собствена материална база позволяват разработването на нестандартни изпълнения, оставащи настрана от обхвата на серийното производство. Основна цел на фирмата е въвеждането на техническите новости на водещи европейски и световни марки като OPM System, Vertisol, Lastros, Floros, Somfy, Para, Sattler, Luxе Perfil, Alumil, Gaviota Simbac, Hunter Douglas и други.

Дългодишният ни богат опит в изработката на всички видове щори, сенници и корнизи спомага за утвърждаване на фирмените ценности – компетентност, професионализъм, коректност, отговорност и лоялност към партньорите и клиентите – основен приоритет в нашата дейност.

Геранио Рол Стил разполага с висококвалифициран технически и административен персонал – един амбициозен екип, воден от стремежа да бъде винаги в услуга на клиента.

Геранио Рол Стил работи и с цялата гама от електродвигатели, дистанционни и датчици за слънце и вятър на френския лидер в автоматизацията на слънцезащитни системи – Somfy.

Нашата история

Фирмата стъпва на българския пазар в далечната 1992 година като ЕТ Геранио-20 и е една от първите в сектора на слънцезащитните системи /щори и сенници/. В периода 1992-2008 година ЕТ Геранио-20 се специалира и утвърждава като еталон за качество в тази област. През 2008 година с цел разширяване на дейността си прераства в днешната фирма Геранио Рол Стил ООД.

От 2012 Геранио Рол Стил предлага пълното продуктово портфолио от щори, сенници и комарници за покривни прозорци Velux.

Нашата мисия

„Уют и красота” е нашата цел за Вашия дом и офис. Специалистите ни отговарят бързо и компетентно на Вашите запитвания, качествено проектират, изработват, доставят и монтират желаните от Вас слънцезащитни продукти /щори, сенници/.

ГОДИНИ НА ПАЗАРА

ВИДА ПРОДУКТИ

ПРОЕКТА

ДОВОЛНИ КЛИЕНТА

Нашата продуктова гама

Проектираме, изработваме, доставяме и монтираме желаните от Вас продукти

Щори

Щорите са изключително практични и надеждни, подходящи за всякакъв тип дограма, затова са и най-често използвания слънцезащитен продукт. Разнообразието от цветове и модели.

Сенници

Сенниците осигуряват комфорт в горещите летни дни, като Ви защитават от вредните слънчеви лъчи. Те придават на Вашата тераса или любимо място от дворн/ото Ви пространство нов функционален облик, допълват ги с повече красота и уют.

Корнизи

Предлагаме голямо разнообразие от корнизи с и без монтаж в зависимост от предпочитанията на клиента.

Ролетни врати

Ролетните гаражни врати с топлоизолация са сред най-търсените на пазара продукти - притежаващи компактност и добра шумоизолация и топлоизолация.

Поликарбонатни навеси

Поликарбонатните навеси са метални конструкции, запълнени с многостенни поликарбонатни плоскости с дебелина от 3 до 40 мм.

Комарници

Комарниците са надеждно и сигурно средство за предотвратявате достъпа на насекоми през отворени врати и прозорци. Те се изработват по дадени размери и се съобразяват с различните типове дограми.

Изпратете ни запитване

Свържете се с нас по-долу. Попитайте ни за услуга или поискайте оферта

Позвънете ни

0888 46 43 44

Магазин

София, бул. Христо Ботев № 37

Телефони

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 - 18:00

Email

office@shtori-sennici.com